Vés al contingut (premeu Retorn)

Pla Local d'Inclusió Social

per Ana Ruiz darrera modificació 12/06/2018 09:35

 

 

El Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) és l’instrument del qual es dota l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda des de la regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones per tal de concretar i articular una estratègia transversal per al plantejament i la implementació de polítiques d’inclusió i cohesió social al municipi. Podeu descarregar el pdf amb la presentació del PLIS.

L’objectiu del PLIS és el d’esdevenir una plataforma compartida entre tots els actors del municipi en la qual s’estableixen compromisos per a la inclusió i la cohesió social al municipi.

Per al desenvolupament del PLIS es contemplen les següents fases:

   • Diagnosi
   • Elaboració
   • Validació i aprovació
   • Execució
   • Seguiment

 

Ja està disponible la diagnosi i proposta de línies estratègiques que es va presentar al Consell Municipal de Benestar Social i Atenció a les Persones del passat 10 d'octubre de 2017 en un document pdf a continuació:

 

 

 

Durant el mes de novembre de 2017 s'han dut a terme dues sessions participatives de treball obertes a la ciutadania per tal de prioritzar quines han de ser les línies, objectius i mesures concretes per afavorir la inclusió social al municipi. 

A les sessions hi han participat més d'una cinquantena de persones de diferents perfils i àmbits: persones provinents del món educatiu, d'entitats, tècnics i tècniques municipals, partitis polítics i ciutadania a títol individual. Un cop dutes a terme aquestes dues sessions es concretarà el Pla d’Acció que ja contemplarà la viabilitat de les mesures, la temporalització, el pressupost i l’agent responsable del seu desenvolupament per tal de calendaritzar a curt, mig i llarg termini la seva execució. Finalment es presentaran els resultats en un Consell Municipal de Benestar Social i Atenció a les Persones que serà obert a la ciutadania per tal que tothom pugui conèixer de primera mà quin ha estat el resultat del procés i validar el Pla d’Acció abans de traslladar-lo al Ple Municipal.

  

  

Sessió participativa del 6 de novembre de 2017
  
Sessió participativa del 13 de novembre de 2017
Ja està disponible el Mapa de recursos per la inclusió podeu consultar-lo a continuació: