Vés al contingut (premeu Retorn)

Pla Local d'Inclusió Social

per Ana Ruiz darrera modificació 19/12/2017 10:09

 

 

El Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) és l’instrument del qual es dota l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda des de la regidoria de Benestar Social i Atenció a les Persones per tal de concretar i articular una estratègia transversal per al plantejament i la implementació de polítiques d’inclusió i cohesió social al municipi.

L’objectiu del PLIS és el d’esdevenir una plataforma compartida entre tots els actors del municipi en la qual s’estableixen compromisos per a la inclusió i la cohesió social al municipi.

Per al desenvolupament del PLIS es contemplen les següents fases:

   • Diagnosi
   • Elaboració
   • Validació i aprovació
   • Execució
   • Seguiment

 

Ja està disponible la diagnosi i proposta de línies estratègiques que es va presentar al Consell Municipal de Benestar Social i Atenció a les Persones del passat 10 d'octubre de 2017.

 

 

 

Durant el mes de novembre de 2017 s'han dut a terme dues sessions participatives de treball obertes a la ciutadania per tal de prioritzar quines han de ser les línies, objectius i mesures concretes per afavorir la inclusió social al municipi. 

A les sessions hi han participat més d'una cinquantena de persones de diferents perfils i àmbits: persones provinents del món educatiu, d'entitats, tècnics i tècniques municipals, partitis polítics i ciutadania a títol individual. Un cop dutes a terme aquestes dues sessions es concretarà el Pla d’Acció que ja contemplarà la viabilitat de les mesures, la temporalització, el pressupost i l’agent responsable del seu desenvolupament per tal de calendaritzar a curt, mig i llarg termini la seva execució. Finalment es presentaran els resultats en un Consell Municipal de Benestar Social i Atenció a les Persones que serà obert a la ciutadania per tal que tothom pugui conèixer de primera mà quin ha estat el resultat del procés i validar el Pla d’Acció abans de traslladar-lo al Ple Municipal.

  

  

Sessió participativa del 6 de novembre de 2017
  
Sessió participativa del 13 de novembre de 2017