Vés al contingut (premeu Retorn)

Ajuts, prestacions i convocatòries de subvencions

per Ana Ruiz darrera modificació 20/09/2017 11:19

GARANTIA DE SERVEIS BÀSICS


 • Subvenció d’ajuts d’urgència social. Targetes moneder, ajuda per al manteniment dels subministraments bàsics de la llar...
                      Bases de la convocatòria
                      Sol·licitud
 • Subvencions per a projectes socials de les entitats.

                       

ATENCIÓ A LA DEPENDÈNCIA I SUPORT A LA GENT GRAN


 • Ajut individual del menjador del Casal de la gent gran.

                     Bases de la convocatòria
                     Sol·licitud

 

SUPORT A LA DIVERSITAT FUNCIONAL


 • Ajut econòmic a les persones amb diversitat funcional del municipi que s'han de desplaçar de forma autònoma als centres i/o serveis, laborals i/o ocupacionals o prelaborals que no estiguin coberts per servei de transport adaptat municipal.

 

SUPORT A LES FAMÍLIES I A LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA


 • Subvenció per a famílies en situació de vulnerabilitat econòmica del municipi que matriculin als infants i adolescents tutelats als casals d'estiu a les escoles del municipi i al campus esportiu durant els mesos de juny i juliol.

 

 • Subvenció per a l’escolarització i per al servei de menjador dels nens i les nenes de 0 a 3 anys que han estat matriculats a les escoles bressol municipals, o que han presentat la sol·licitud per accedir-hi i que es trobin en situació socioeconòmica desfavorida. (Curs 2016-2017)

                        Bases de la convocatòria 
                        Sol·licitud

   

  • Subvenció per al servei de menjador dels nens i les nenes de 0 a 3 anys que han estat matriculats a les escoles bressol municipals, o que han presentat la sol·licitud per accedir-hi i que es trobin en situació socioeconòmica desfavorida. (Curs 2017-2018)                   

                        Bases de la convocatòria
                        Sol·licitud


  • Ajut individual de menjador escolar per a infants i adolescents matriculats en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, d’educació primària i d’educació secundària obligatòria en centres educatius del municipi de Santa Perpètua de Mogoda. Aquestes subvencions són compatibles i complementaries amb les que atorga el Consell Comarcal del Vallès Occidental amb el mateix objecte.

                        Bases de la convocatòria
                        Sol·licitud 


  • Cap infant sense joguina. Les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica i social amb fills de 0 a 17 anys que vulguin ser beneficiàries de la campanya ho hauran de demanar formalment omplint una instància específica a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)