Vés al contingut (premeu Retorn)

Serveis

per Ana Ruiz darrera modificació 13/12/2016 09:57

Préstec


La biblioteca t'ofereix la possibilitat d'emportar-te documents a casa durant un període de temps determinat de forma gratuïta.
Només cal disposar de carnet de la biblioteca i presentar-lo conjuntament amb els documents que et vulguis endur al taulell de préstec.

Per a més informació, pots consultar la normativa de préstec de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
Amb el carnet podreu agafar els següents documents durant un període de 30 dies:

   • 15 Llibres o revistes
   • 6 DVD
   • 9 CD

 

Renovacions

Pots sol·licitar fins a 3 pròrrogues del documents en préstec, sempre i quan cap altre usuari no hagi reservat aquell document. Es poden demanar personalment a la biblioteca, per telèfon, correu electrònic o a través de l’espai personal.

 

Reserves

Si el document que necessites està prestat pots fer una reserva. Es poden demanar personalment a la biblioteca, per telèfon, correu electrònic o a través de l’espai personal.

Quan tinguem el document disponible per a tu t'avisem per telèfon o per correu electrònic, i pots venir a recollir-la durant 7 dies a partir de la data que rebis l'avís.

 

Bústia de retorn

Les biblioteca disposa d’una bústia per retornar els documents prestats oberta de dilluns a diumenge durant 24 hores.

 

Préstec interbibliotecari

Si la teva biblioteca més propera no disposa del document que busques demana'l en préstec interbibliotecari. A través d'aquest servei, la biblioteca et proporciona documents disponibles a altres Biblioteques Municipals de Sabadell o a la resta de biblioteques que pertanyen al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Internet i +


La biblioteca t'ofereix diferents opcions per treballar amb eines ofimàtiques i connectar-te a Internet de manera gratuïta.

      • Per connectar-te has de disposar del carnet de la biblioteca, ja que el seu número i el teu PIN serviran com a validació del sistema.
      • Cada usuari disposa de 20 sessions al mes que poden ser de 30 minuts o 1 hora.
      • Pots fer la reserva de les sessions d'1 hora a la mateixa biblioteca o a l'apartat Tràmits en línia
      • També pots fer consultes ràpides de 10 minuts.

Reprografia


La biblioteca disposa d'una fotocopiadora d'autoservei per tal de fer-te fàcil l'estudi i investigació. Això sí, hauràs de respectar sempre els drets d'autor i no fer un mal ús d'aquesta eina.

Imprimir documents


Prèviament has d'haver carregar el teu crèdit a l'ordinador habilitat a aquest efecte a la biblioteca (al primer pis). Després de donar l'ordre d'impressió has d'adreçar-te al taulell per recollir els fulls impresos.
Les impressions són en fulls DIN A4 i poden ser en blanc i negre o en color
Consulta els preus públics de les impressions i els dispositius d'emmagatzematge.

Wi-fi


Pots connectar-te gratuïtament a Internet des de qualsevol dispositiu mòbil que suporti aquesta tecnologia.