Vés al contingut (premeu Retorn)

Exposicions bibliogràfiques

per Ana Ruiz darrera modificació 26/03/2019 12:36

Mensualment, la biblioteca Josep Jardí organitza diverses exposicions bibliogràfiques per a posar en valor el seu fons documental i per facilitar als seus usuaris\àries l'aprofundiment en temàtiques concretes.

 

Abril 2019

Del 2 al 30 d'abril, i per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme, la biblioteca us ofereix una exposició bibliogràfica que us ajudarà a conèixer millor el trastorn de l’espectre autista (TEA), un trastorn neurobiològic del desenvolupament.

El 2007, l'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar per unanimitat el 2 d'abril com el Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme (A/RES/62/139). Després de l'entrada en vigor de la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, es va designar aquest dia per subratllar la necessitat d'ajudar a millorar la vida dels nens i adults que pateixen aquest trastorn perquè puguin portar una vida plena i satisfactòria. Des de llavors, organitzacions dedicades a l'autisme a tot el món han col·laborat per donar a conèixer aquest dia.

 

 Exposicions retrospectives