Vés al contingut (premeu Retorn)

Una seixantena d'activitats formaran la programació de la Festa Major de Santa Perpètua, que tindrà lloc del 31 d'agost al 3 de setembre

per Comunicació darrera modificació 27/08/2018 12:31

La Regidoria de Cultura ha avançat abans de les vacances algunes de les novetats que tindran lloc durant la Festa Major d’Estiu 2018 de Santa Perpètua, que se celebrarà del 31 d’agost al 3 de setembre. Enguany, la programació consta d'una seixantena d'activitats i tornen a haver propostes noves, consolidades i d'altres que es repeteixen després de la bona acollida de l’any passat.

L’Ajuntament torna a apostar pels concerts de versions al parc Central que tan bona acollida van tenir la passada Festa Major i ha programat dues sessions les nits de divendres i dissabte. A més, la Rambla presentarà un nou estilisme i l’envelat es transformarà en l’escenari de noves propostes com els Concert vermut els migdies de dissabte i diumenge. La tradició no abandona aquest espai que continuarà acollint la nit d’entitats, els concerts d’orquestres, de tarda i el Ball del fanalet.

Ràdio Santa Perpètua també sorprèn amb una nova proposta que deixa de banda la tradicional Festa de la ràdio per muntar un escenari al parc dels Països Catalans, on tindran lloc actuacions musicals i programació en directe des de dissabte i fins al dilluns de Festa Major. La comissió organitzadora i la Regidoria de Cultura proposen també activitats noves per als infants que es desenvoluparan el dilluns, darrer dia de Festa. Es tracta de l’Aigua Fest, a la plaça de la Vila o el Tir amb arc, que es farà a un local del carrer de Verge de Montserrat. No abandonen el programa propostes amb molt bona acollida com el tobogan gegant de l’any passat i els concursos futbol fang i paintball. A més, cal destacar una nova proposta gastronòmica, la Primera Ruta de Pinxos de Festa Major. Comerços de Santa Perpètua oferiran broquetes durant els dies de festa i es podrà fer tot un recorregut gastronòmic. La Festa Major acabarà a la Rambla amb un concert final a càrrec de Scarlets & Femme.

Els dies 23 i 24 d’agost la ciutadania rebrà a les seves bústies el programa de la Festa Major i enguany es tornarà a posar a disposició del veïnat una app i pàgina web amb tota la informació de la festa.

Inscripcions

Les inscripcions per al Concurs de Paelles es podran formalitzar a l’Ajuntament de Santa Perpètua del 27 al 30 d’agost, de 9 a 14 hores, mentre que les del Paintball, futbol fang i tir amb arc es podran realitzar del 28 al 31 d’agost a la Granja Soldevila, en horari de 8 a 15 hores.

D’altra banda, ja estan obertes les inscripcions per a la cursa popular de Festa Major, que tindrà lloc el dissabte 1 de setembre a la tarda.

Tota la informació de la Festa Major 2018 podeu consultar-la al web fm.staperpetua.org 

També podeu fer m'agrada a la pàgina de facebook de la Festa Major @FestaMajorSPM