Vés al contingut (premeu Retorn)

Una nit de rock dur amb Cover Inc tanca aquesta nit el cicle de Ràdio Music Sessions

per Comunicació darrera modificació 27/05/2016 09:55
Tindrà lloc a partir de les 23 hores a CAM Bernades i també comptarà amb l'actuació del grup local Sin retorno

La darrera de les sessions del segon cicle de les Ràdio Music Sessions es clourà aquest divendres 27 de maig a partir de les 23 hores a CAM Bernades (camí de l’Aplec) amb una proposta de rock dur a càrrec del grup barceloní Cover Inc, el guitarrista del qual està vinculat a l’emissora municipal. Segons ha explicat un dels responsables de les Ràdio Music Sessions, Andrés Aracil, el grup “és una potent banda de directe que versiona hits de rock i metal actual”. Una de les característiques més destacades de la banda és la seva posada en escena, que inclou col·laboracions, caracterització i performance. La formació ha participat a esdeveniments com el Festival en Vivo 2012 compartint escenari amb bandes com Soulfly, Extremoduro, Bad religion i Sober, entre d’altres. Alguna de les bandes que versionaran aquest conjunt barceloní són System of a Dawn, Disturbed, Marylin Manson, Rammstein, Pantera, Bon Jovi i In Flames, entre d’altres.

La darrera de les Ràdio Music Sessions també comptarà amb l’actuació del grup de Santa Perpètua Sin retorno, que es defineix metal, hardcore i rock. Dos dels seus integrants són Carlos Romero i Joaquín Álvarez “Chiki”, de Santa Perpètua de Mogoda. La sessió estarà presentada per Iván Lorente, conductor del programa de Ràdio Santa Perpètua Vikingo rock.

Aquest segon cicle de les Ràdio Music Sessions ha comptat amb la participació de grups locals com Calle Platería i Trapper Trio. L’entrada al CAM serà gratuïta i els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats. Segons expliquen des de l’emissora municipal, aquesta segona experiència ha estat molt positiva i ha servit per donar a conèixer alguns dels programes de la graella de l’emissora i per impulsar els grups locals.