Vés al contingut (premeu Retorn)

Una App, novetat de la Festa Major 2.0

per Ana Ruiz darrera modificació 30/08/2017 13:59

FMSPM és el nom de l’aplicació de la Festa Major que es pot descarregar a l’App Store i a Google Play i en la qual es pot consultar tota la programació de la festa. El principal avantatge que ofereix l’aplicació és el servei de notificacions que permetrà les persones que la tinguin descarregada al seu dispositiu mòbil estar informades de tots els canvis de darrera hora. A més, totes les activitats inclouen geolocalització i es poden compartir de manera directa i fàcil a les xarxes socials i a Whatsapp.

Les persones que no vulguin descarregar-se l’aplicació poden consultar la programació per dies al web de la festa fm.staperpetua.org on també s’inclouen els recorreguts o el mapa dels espais de les festa.

Enguany també s’ha habilitat un espai al web municipal on s’hi inclou la informació més institucional, com per exemple, les bases dels concursos o el llistat de patrocinadors i entitats que fan possible la festa.

El Facebook FestaMajorSPM també serà clau per seguir la festa al minut. Des de la Regidoria de Comunicació s’actualitzarà el contingut a diari amb imatges de les activitats i recordatoris del programa.

L’Ajuntament recorda que l’etiqueta de la festa és #fmspm2017.

Les fotos marcades amb aquest hashtag entraran a formar part del Concurs d’Instagram de Festa Major que per cinquè any consecutiu organitza l’Informatiu. Hi haurà un premi del jurat i un popular i s’entregarà als guanyadors un llenç de 40x40 cm de la seva fotografia gentilesa de Gramcanvas. Des de l’Informatiu recorden que cal ser seguidor del compte @linformatiuspm. Les bases completes es poden consultar al web de l'Informatiu.

En aquest web s’ha habilitat un apartat especial on es podran llegir totes les notícies relacionades amb la festa.