Vés al contingut (premeu Retorn)

Un programa especial del Recordando Andalucía per celebrar els 26 anys de Ràdio Santa Perpètua

per Comunicació darrera modificació 03/03/2015 10:42
El Crèdit Variable arriba a les 2000 emissions

Ràdio Santa Perpètua celebrarà el 6 de març el 26è aniversari de l’emissora amb un programa especial del Recordando Andalucía, espai del col·laborador Juan Caro al Fem Matí. L’emissora ha optat per donar-li protagonisme a aquest programa consolidat de la Ràdio per tal de commemorar els seus 26 anys.

Fa dos anys, l’emissora va optar per aquest mateix format, però amb el programa Crèdit Variable. L’especial s’emetrà en directe des del Celler de l’Escola de Música i Dansa, de 19 a 21 hores, i es parlarà sobretot d’Andalusia, la seva música i els seus costums i tradicions.

A més, les persones que vinguin a veure l’emissió en directe del programa podran gaudir d’actuacions. El grup Amigos por la guitarra de la Agrupación musical guitarristas Santa Perpètua serà un dels convidats a l’aniversari. Durant el programa, es podran fer trucades per demanar cançons.

2000 Crèdit Variable

D'altra banda, el magazín de tarda de Ràdio Santa Perpètua Crèdit Variable va complir aquest dilluns 2 de març 2.000 programes en antena. Per tal de commemorar aquesta fita, la conductora del Crèdit Variable, Gemma Abasolo, va decidir recuperar una de les seccions dels primers programes, on els col·laboradors improvisaven unes històries davant dels micròfons. En aquesta ocasió, han estat els col·laboradors actuals del programa els que van protagonitzar una història fictícia.

Sinó van poder escoltar aquest dilluns el programa podeu recuperar el podcast de Ràdio Santa Perpètua. El Crèdit Variable ha iniciat aquest any la seva onzena temporada. Gemma Abasolo l'ha conduït durant tots aquests anys i ha vist passar una cinquantena de col·laboradors, alguns dels quals ara treballen en emissores de ràdio o televisions d'abast nacional. Abasolo està encantada de “ser partícip de l'escola de ràdio que pot ser una emissora municipal com Ràdio Santa Perpètua” i de que un projecte com el Crèdit Variable “que va néixer per cobrir una franja d'edat adolescent i jove que no tenia cap espai propi s'hagi consolidat i hagi arribat als 2.000 programes”. El Crèdit variable s'emet de dilluns a divendres de 17 a 19 hores. Aquest dimarts sumarà 2.001 programes en antena.