Vés al contingut (premeu Retorn)

Ràdio Santa Perpètua oferirà la programació d'estiu entre el 29 de juny i el 13 de setembre

per Comunicació darrera modificació 19/06/2015 08:49
La temporada presenta cinc programes nous realitzats per col·laboradors de l'emissora municipal

Ràdio Santa Perpètua iniciarà el 29 de juny la programació d’estiu, que s’estendrà fins al 13 de setembre amb un període inactiu entre el 27 de juliol i el 30 d’agost per vacances. Aquesta temporada presenta cinc programes nous de producció pròpia dirigits i presentats per nous col·laboradors de l’emissora municipal.
Carla Molina i Héctor Alarcón s’han decidit per un programa de varietats amb el nom Carla, Héctor i viceversa que s’emetrà dimarts a les 16 hores; els dimarts, però a les 20 hores, Oriol Alonso i Joan Natzarí presenten l’espai d’humor Orinatz de riure; Rosa Vidal oferirà Coffee Sound, basat en música negra els dimecres a les 16 hores; també de música, blues, anirà el Rockanrola, que aportarà Sigrid Galindo els dijous a les 20 h; i Sobremesa de Jordi Pocoví, de música espanyola, per als divendres a les 16 hores. Aquests espais arrodoneixen els dos programes principals de l’emissora: Fem estiu, conduït per Andrés Aracil, cada dia de 9.30 a 13 h i Avís per a navegants, dirigit per Gemma Abasolo de 17 a 19 hores.
Ràdio Santa Perpètua també comptarà amb altres programes que havien format part de la graella d’estius anteriors com Summertime RSP, en el qual Valen del Olmo repassa els millors temes de les sis últimes dècades i que s’escoltarà els dijous a les 16 h; Con chanclas y en pareo, el programa del col·laborador habitual Hugo Manzano, serà els divendres a les 20 h i, a les 21 h, Les nits calentes, el programa musical del veterà Arturo Pedrerol.
Completaran la programació de Ràdio Santa Perpètua espais distribuïts per La Xarxa com el Sons a cau d’orella (havaneres i cant de taverna), Jazz FM, Ruta 66 (rock, country, folk, blues, rock & roll, rockabilly, bluegrass, hard rock), Estrenes (novetats musicals, llistes d’èxit i notícies de la música en català, especialment) i L’hora del conte (Contes teatralitzats per als més menuts de la casa i per als grans).