Vés al contingut (premeu Retorn)

Ràdio Santa Perpètua clausura el cicle de concerts que ha organitzat per commemorar el seu 25è aniversari

per Comunicació darrera modificació 09/12/2014 12:05
La proposta tenia per objectiu promocionar grups i músics locals

Ràdio Santa Perpètua va cloure divendres 5 de desembre les Ràdio Músic Sessions que, des del mes d'octubre, s'han realitzat al CAM per commemorar els vint-i-cinc anys de l'emissora municipal. La proposta es va endegar amb l'objectiu de promocionar grups i músics locals i la iniciativa ha tingut una resposta satisfactòria pel que fa a les formacions interessades a participar com pel públic assistent, que ha gaudit de les diverses sessions programades. Un centenar de persones han assistit de mitjana als concerts organitzats per Ràdio Santa Perpètua.

Els grups Angie and the honkey hotties, amb la perpetuenca Àngie Pàez, els locals Triumph and disaster, el cantautor Hugo Arán, el combo de latin de l'Escola de Música, la jove Laia Leal i Mercè de la Fuente i The Perfect Fool amb el baixista Xavi Isern han estat els protagonistes de les tres sessions al CAM organitzades per Ràdio Santa Perpètua.
Des de l'emissora s'ha valorat molt positivament el desenvolupament d'aquest primer cicle de concerts gratuïts i es plantegen tornar a celebrar-ne de nous. Més d'una desena de grups van respondre a la crida feta per Ràdio Santa Perpètua per a participar a les Ràdio Music Sessions, el que posa de manifest l'interès dels músics locals per la iniciativa.

Amb aquests concerts, Ràdio Santa Perpètua clou també la commemoració dels vint-i-cinc anys de l'emissora municipal que es va iniciar el 5 de març amb un programa especial al passeig de la Florida i va continuar amb la realització d'una radio novel·la al teatre del centre protagonitzada pel servei de comunicació.