Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Informatiu recull una seixantena de dibuixos a la parada del Dibuixa l'Informatiu

per Ana Ruiz darrera modificació 13/11/2017 16:01

L'Informatiu de Santa Perpètua va recollir aquest divendres 10 de novembre una seixantena de dibuixos d'infants en el marc de l'activitat Dibuixa l'Informatiu que va tenir lloc a la plaça de la Vila. La publicació municipal va convocar els infants a fer dibuixos per il·lustrar les notícies de la propera edició, que sortirà aquest divendres coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets dels Infants (20 de novembre).

Nens i nenes des dels 3 anys i fins als 10 van dibuixar sobre temes com la campanya Cap infant sense joguina, el dia de la Música, els Deskoncerts, el projecte Venta't de l'Escola Municipal de Música i Dansa, festes de la Castanyada, la jornada de vaga del 8 de novembre o la festa d'aniversari dels 20 anys del Punt Jove. Els temes més demandats van ser els llums de Nadal i la campanya de joguines.

Aquest any l'Informatiu ha donat una passa més i la propera edició serà íntegrament il·lustrada amb dibuixos. Les capçaleres també estaran pintades pels infants. Només la publicitat, tant institucional com comercial, serà en imatges. Amb aquest objectiu, el Servei de Comunicació va incloure l'activitat a la Programació Estable a les escoles i l’Escola Bernat de Mogoda s’hi ha sumat amb els alumnes de tercer i de quart de Primària. A l'aula van dibuixar moltes il·lustracions per a la majoria de temes d'actualitat i capçaleres i alguns dels infants del Bernat van participar a la secció de l'Informatiu La ciutat respon i van fer-se un autoretrat tot responent a una pregunta sobre els seus drets.

Els infants, tant a l'aula com a la parada, van realitzar dibuixos de molta qualitat i van mostrar el seu interès durant tota l'activitat. Des de l'Informatiu es vol agrair la implicació de l'Escola Bernat de Mogoda i de tots els infants participants i assegura que ha estat molt difícil escollir les imatges que sortiran publicades en l'edició del 17 de novembre de 2017. Totes les que formin part de l'edició també s'inclouran en una galeria de flickr.