Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Informatiu recull més d'una cinquantena de dibuixos infantils per a la propera edició

per Comunicació darrera modificació 07/11/2016 11:50

L'Informatiu de Santa Perpètua va recollir divendres 4 de novembre un total de 52 dibuixos de nens i nenes en el marc de l'activitat Dibuixa l'Infomatiu que va tenir lloc al parc Central. La publicació municipal va convocar els infants a fer dibuixos per il·lustrar algunes de les notícies de la propera edició, que sortirà coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets dels Infants. Nens i nenes des dels 3 anys i fins als 11 van dibuixar sobre temes com el gran recapte d'aliments, el dia contra la violència de gènere, las llums de Nadal, activitats de la biblioteca, les passejades de la gent gran, el vehicle elèctric, els drets dels infants o les donacions de sang, entre d'altres. Els temes més demandats van ser les llums de Nadal i alguns dels drets dels infants com el de tenir cura de la natura i el de jugar.

Alguns dels infants també van participar a la secció de l'Informatiu La ciutat respon i van fer-se un autoretrat tot responent a una pregunta sobre els seus drets. Els nens i les nenes d'un dels grups de l'espai de les Arts també han participat a la iniciativa i s'encarregaran de dibuixar la portada de la pròxima edició.

A la parada, instal·lada al parc Central, els infants van realitzar dibuixos de molta qualitat i van mostrar el seu interès durant tota l'activitat. Les mares i pares dels participants també van expressar la seva acceptació per la iniciativa que vol donar a conèixer la convenció Drets dels infants i apropar l'Informatiu a la infància.