Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Informatiu organitza demà visites guiades per la redacció per celebrar els seus 30 anys

per Comunicació darrera modificació 15/03/2018 12:42
Les inscripcions per participar continuen obertes al telèfon 93 574 13 14 i al correu electrònic linformatiu@staperpetua.cat

La redacció de la publicació municipal l'Informatiu ha programat per demà divendres 16 de març visites guiades per tal que els assistents puguin veure i conèixer el procés d’elaboració del diari de Santa Perpètua. L’activitat s'emmarca en la commemoració dels 30 anys de la publicació municipal i tindrà lloc a les 19 hores a la redacció de l’Informatiu, situada a l'edifici de Mitjans de Comunicació, a la Granja Soldevila. Les inscripcions per participar continuen obertes al telèfon 93 574 13 14 i al correu electrònic linformatiu@staperpetua.cat.

Aquesta serà la segona activitat dels 30 anys de la publicació municipal. La primera va tenir lloc diumenge 11 de març i va consistir en l'elaboració de portades personalitzades. L'acció es va dur a terme a l'Aula del Parc i es van arribar a fer 21 portades diferents que els assistents van poder endur-se impreses a color.

Al març de 1988 naixia la capçalera l’Informatiu i per això aquest any la publicació celebra 30 anys explicant l'actualitat del municipi.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha animat la ciutadania a fer la visita guiada de demà divendres per veure la redacció i conèixer com es fa cada edició de l'Informatiu, que suposa moltes hores de feina i dedicació dels professionals. També ha felicitat al Servei de Comunicació per la idea de l'activitat de Fes la teva portada i ha declarat que està contenta amb la resposta ciutadana tot i la quantitat d'actes que es feien aquell dia. Isabel Garcia també ha recordat que la capçalera l'Informatiu ha canviat molt en aquests 30 anys i ha assenyalat que l'Informatiu actual és un molt bon mitjà tot i que sempre s'ha d'aspirar a més i ha felicitat els professionals que hi treballen diàriament.