Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Informatiu de Santa Perpètua convoca el III Concurs Instagram de Festa Major

per Comunicació darrera modificació 03/09/2015 11:09
Cal etiquetar imatges a aquesta xarxa amb el hashtag #fmspm2015 fins el 9 de setembre

L'Informatiu torna a convocar el concurs de fotos de Festa Major a la xarxa Instagram. És el tercer anys que s'organitza aquest certamen amb la col·laboració de Gramcanvas. Aquells que vulguin participar hauran de tenir un perfil públic a Instagram i etiquetar les seves instantànies de la Festa Major amb el hashtag #fmspm2015ç

Enguany, es lliuraran dos premis, del jurat i popular (el que més M'agrada registri). Els guanyadors rebran la seva imatge impresa en un llenç en mida 40x40. Aquest premi està patrocinat per Gramcanvas, una aplicació per a mòbils creada pel perpetuenc Luis Ramón Hernando, que permet imprimir les fotos d'Instagram en llenços i altres suports. Els concursants poden presentar totes les fotos que vulguin entre els dies 3 a 9 de setembre sobre la Festa Major. L'Informatiu donarà a conèixer el guanyador del concurs deixant un comentari a les fotos guanyadores en un termini de deu dies naturals.

La imatge guanyadora sortirà publicada a la propera edició de l'Informatiu, del 18 de setembre dins del recull fotogràfic de la Festa Major.

El jurat estarà format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador Gramcanvas.

Una fotografia de la Despertada va guanyar la segona edició del concurs Instagram de Festa Major de Santa Perpètua mentre que la primera edició una imatge del castell de focs va ser la guanyadora.

L'any passat es van etiquetar un total de 327 imatges amb el #fmspm2014

Les persones que descarreguin l'App Gramcanvas en el període del concurs i encarregui quadres a través de l'App tindran un 20% de descompte sempre i quan introdueixin el codi INFORMA.

Podeu consultar les bases del concurs al web de l'Informatiu


Foto: Les imatges s'han d'etiquetar amb el hashtag #fmspm2015