Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Informatiu convoca la quarta edició del Concurs de fotografia de Festa Major d'Estiu a Instagram

per Comunicació darrera modificació 31/08/2016 13:23

La publicació municipal L'Informatiu ha convocat la quarta edició del Concurs de fotografia de Festa Major d'Estiu a Instagram, que organitza el Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb la col·laboració de Gramcanvas. Aquelles persones que vulguin participar hauran de tenir un perfil públic a Instagram i etiquetar les seves instantànies de la Festa Major amb el hashtag #fmspm2016. A més, hauran de ser seguidores del compte @linformatiuSPM.

Enguany, es tornen a lliurar dos premis, un del jurat i un altre popular (el que més 'm'agrada' registri). Els guanyadors rebran la seva imatge impresa en un llenç en mida 40x40. Aquest premi està patrocinat per Gramcanvas, una aplicació per a mòbils creada pel perpetuenc Luis Ramón Hernando, que permet imprimir les fotos d'Instagram en llenços i altres suports. Els concursants poden presentar tantes fotos com vulguin entre els dies 1 i 6 de setembre sobre la Festa Major. El primer acte festiu és la inauguració de l'exposició Pirotècnia de festa i finalitzarà amb el ball del fanalet, el dilluns dia 5. L'Informatiu donarà a conèixer el guanyador del concurs deixant un comentari a les fotos guanyadores en un termini de deu dies naturals després de la finalització del certamen. Les imatges guanyadores sortiran publicades a l'edició de l'Informatiu, del 16 de setembre sempre i quan tinguin les característiques tècniques per poder fer-ho (resolució mínima de la imatge 300dpi). El jurat estarà format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador Gramcanvas.

Una fotografia del taller de bombolles i una altre del castell de focs van resultar les guanyadores de la tercera edició del concurs, en el qual es van etiquetar un total de 418 imatges amb el #fmspm2015.

Bases del Concurs