Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Informatiu convoca el 4t Concurs a instagram per il·lustrar la portada de l'Agenda 2017 de la publicació

per Comunicació darrera modificació 29/09/2016 13:13

La publicació municipal l’Informatiu endega per quart any consecutiu un concurs a la xarxa social Instagram per triar la portada de l’Agenda 2017, per a anunciants i empleats municipals. El certamen es realitza a través del perfil Instagram @linformatiuspm i anima els usuaris a penjar fotos amb referències a l’Informatiu o amb la mateixa publicació i etiquetar-les amb el hashtag #agendaSPM entre el 30 de setembre i l’11 de novembre.

Un jurat format per tècnics de Comunicació triarà la imatge guanyadora d’entre aquelles que compleixin els requisits establerts i il·lustrarà la portada de l’Agenda 2017 i en rebrà una com a premi. Des de Comunicació, expliquen que la bona rebuda del concurs fa que novament es convoqui el certamen i anima a tots els seguidors del compte a ser originals i crear una imatge amb l’Informatiu com a protagonista.

L’any passat, la guanyadora va ser la imatge de @montseges, en la qual es podia veure l’Informatiu en un plat a taula decorat amb motius florals. El 2015, el jurat també va atorgar una agenda a @marisaenlared per la seva imatge, que, malgrat no haver resultat guanyadora, mostrava l’Informatiu en forma de postre i el jurat li va atorgar també un premi.

Bases del concurs