Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Escola Santiga ha iniciat avui una nova temporada de l'activitat 'Coneix els Mitjans de Comunicació Municipals'

per Comunicació darrera modificació 27/11/2018 14:13

El Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha començat avui una nova temporada de l'activitat 'Coneix els Mitjans de Comunicació Municipals', que s'ofereix als centres educatius a través de la Programació Estable a les escoles. El primer grup a participar ha estat la classe Graffiters 5è B de l'Escola Santiga. Enguany s'han inscrit a l'activitat les escoles Santiga, Els Aigüerols i Bernat de Mogoda.

Durant la visita al Servei de Comunicació, que està situat al complex Granja Soldevila, s'explica als escolars tots els productes que es gestionen al Departament com ara l'Informatiu (en paper i la versió digital), Ràdio Santa Perpètua, les diverses xarxes socials dels dos mitjans (twitter, facebook i Instagram) i també el web de l'Ajuntament, els seus comptes de twitter i els comptes de facebook d'altres departaments municipals. També se'ls explica que les campanyes publicitàries de l'Ajuntament es dissenyen des del Servei de Comunicació.

L'activitat es divideix en dos blocs. D'una banda, es realitza una explicació de com funciona la ràdio i l'alumnat intervé al magazín Fem Matí i, de l'altra, els escolars es transformen en periodistes i assisteixen a una roda de premsa i elaboren una portada de l'Informatiu amb la informació recollida.