Vés al contingut (premeu Retorn)

L'emissora municipal inicia avui el segon cicle Ràdio Music Sessions a CAM Bernades

per Comunicació darrera modificació 11/03/2016 14:47

Ràdio Santa Perpètua endega aquesta nit la segona edició del cicle de concerts Ràdio Music Sessions. L'activitat s'inscriu en el 27è aniversari que va celebrar l'emissora municipal el 5 de març i en la Festa Major d'Hivern. El cicle, que va néixer amb motiu dels 25 anys de Ràdio Santa Perpètua, programarà un total de tres concerts a CAM Bernades.

La primera sessió tindrà lloc aquesta nit i comptarà amb actuacions diverses. Segons han explicat des de l'emissora municipal, per aquesta primera i coincidint amb el 27è aniversari s'ha volgut donar veu a col·laboradors habituals de Ràdio Santa Perpètua i a persones que també participen en diversos espais de la graella. La festa començarà a les 23 hores i es podrà gaudir dels concerts de Calle Platería, l'humor de Gaby, un concert de Soma Vhu i, per finalitzar la nit, una sessió de música electrònica a càrrec de diversos DJ del programa Found You. Aquestes sessions estan obertes a persones de totes les edats, tot i que els menors han d'anar acompanyats d'un adult.

El cicle es completarà amb sessions els dies 1 d'abril i 6 de maig. Ràdio Santa Perpètua va fer una crida de grups perpetuencs o vinculats amb la localitat a través de l'emissora, l'Informatiu i les xarxes socials. Amb les propostes que han arribat, ara es mirarà de fer el cartell de les dues següents sessions.