Vés al contingut (premeu Retorn)

L'emissora municipal celebra avui el Dia Mundial de la Ràdio amb el lema La ràdio ets tu

per Comunicació darrera modificació 13/02/2017 11:00
Ràdio Santa Perpètua ofereix durant el matí opinions de col·laboradors de l’emissora municipal i un nou Línia directa amb l’alcaldessa

Aquest dilluns 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio i la UNESCO ha convidat a totes les emissores del món a celebrar la ràdio i la seva contribució en la vida de les persones. Aquesta és la sisena edició d’aquesta efemèride amb l’eslògan La ràdio ets tu. L’emissora municipal Ràdio Santa Perpètua també ha volgut celebrar el Dia Mundial de la Ràdio i ha plantejat la intervenció de diversos col·laboradors en el magazín matinal Fem matí en el qual exposen què és per a ells la ràdio. L’emissora municipal compta amb més d’una seixantena de col·laboradors que ofereixen espais de diverses temàtiques i estils de dilluns a divendres i en diverses franges horàries.

Un dels objectius de la celebració del Dia Mundial de la Ràdio és apropar-la encara més i fomentar la participació dels oients en una societat cada cop més marcada per les xarxes socials. Ràdio Santa Perpètua està oberta a la participació del públic que fa de la ràdio un mitjà de comunicació dinàmic i plural i fa servir les xarxes per dinamitzar la programació. De fet, coincidint amb el Dia de la Ràdio, s’emetrà un nou espai de Línia directa amb l’alcaldessa a les 11.30 hores que espera les intervencions de la ciutadania.