Vés al contingut (premeu Retorn)

L'alcaldessa ha atès una seixantena de consultes i queixes ciutadanes en la temporada del programa de ràdio 'Línia directa amb l'alcaldessa'

per Comunicació darrera modificació 17/07/2018 08:48

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha atès una seixantena de consultes i queixes ciutadanes durant la darrera temporada del programa de Ràdio Santa Perpètua 'Línia directa amb l'alcaldessa'. L'objectiu d'aquest espai radiofònic és apropar a la ciutadania i als oients de l'emissora municipal l'administració local a través de la seva màxima responsable. 

En total, han estat 56 les consultes i queixes recollides, que han anat sobre aspectes ben diversos com ara temes de civisme, com excrements de gossos i reunions de persones que deixen tot brut, temes relacionats amb l'educació i edificis de centres educatius, parcs infantils, els camps de futbol, les pistes de pàdel i la pista exterior poliesportiva de l'avinguda de Girona, problemes amb la neteja i amb la il·luminació pública i els problemes de distribució de l'Informatiu. També s'ha preguntat per les estacions de ferrocarril i s'ha fet crítica d'alguna situació viscuda amb la Policia local amb gossos de per mig o temes d'aparcament.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha avançat que la seva intenció és continuar la propera temporada amb aquest espai amb la mateixa periodicitat. La més de cinquantena de consultes, queixes i suggeriments de la ciutadania han arribat a través dels canals disponibles de l'emissora municipal: el telèfon, el correu electrònic, la pàgina de Facebook i el whatsapp.

Aquesta temporada han continuat a l'alça les qüestions plantejades en directe a través de la pàgina de Facebook de l'emissora @radiosantaperpetua que ha retransmès cada programa el segon dimarts de mes entre les 11.05 i les 11.30 hores.

L'alcaldessa espera que la propera temporada siguin més les persones que participin en el programa que ha definit com "un espai més de trobada amb el veïnatge". Isabel Garcia ha destacat que "la col·laboració ciutadana és molt important per a l'Equip de Govern" i ha assenyalat que creu que la temporada d'aquest espai ha estat bona.