Vés al contingut (premeu Retorn)

L'alcaldessa delega Comunicació i asumeix la Regidoria de Recursos Humans

per Comunicació darrera modificació 01/06/2018 14:11

La Regidoria de Recursos Humans ha quedat adscrita a l'Àrea de Presidència i Desenvolupament Local mentre que la Regidoria de Comunicació es delega a l'Àrea d'Organització i Serveis Econòmics. Aquest són els canvis que l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, ha introduït en el cartipàs municipal i dels quals va donar compte en el decurs de la sessió plenària del mes de maig que es va celebrar ahir 31 de maig al vespre. Així, l'alcaldessa assumeix la Regidoria de Recursos Humans, que fins ara depenia del tinent d'alcalde Albert Ortiz, i delega en ell la Regidoria de Comunicació, responsabilitat que ha ocupat la primera edil durant aquest mandat.

La modificació del cartipàs es va debatre conjuntament amb la creació de dos nous llocs de treball de personal eventual. El Ple ha nomenat Úrsula Cornejo, directora del Servei de Recursos Humans, i Eduard Jiménez, director de l’Àrea de Presidència i Desenvolupament Local. La creació d'aquest llocs va comptar amb el vot favorables dels grups d'ICV, PSC i C's, mentre que ERC, la CUP i la PCCA es van pronunciar en contra.

L'alcaldessa va explicar que la modificació en el cartipàs són "ajustos necessaris per assolir el compliment del pla de mandat del govern". Isabel Garcia va defensar el treball i els currículums de Cornejo i Jimènez i va assegurar que el sous "no suposen un increment en la despesa en els llocs d'alta direcció".

El Ple també va aprovar amb els vots de l'equip de govern (ICV-PSC) una modificació de crèdit del Consorci Urbanístic Can Filuà. El tinent d'alcalde Albert Ortiz va explicar que es dotava d'un pressupost de 615.000 euros, dels quals 371.000 anaven destinats a obres. Entre els projectes figuren la construcció d'un dipòsit de laminació, la instal·lació de marquesines i mobiliari urbà i la reparació de la mina d'aigua de Can Taió. Durant la sessió es va donar compte del decret d'aprovació de la liquidació del pressupost.

Proposicions

El Ple també va mostrar la solidaritat amb el professorat i tota la comunitat educativa de l’INS El Palau de Sant Andreu de la Barca. Tots els grups municipals van aprovar la proposta a excepció de Ciutadans que es va pronunciar en contra.

El Ple també va aprovar per unanimitat posicionar-se en contra de la suspensió de la Llei d’Universalització de l’Assistència Sanitària, va reclamar la prorroga de la Xarxa d’Impulsors als municipis de la Garantia Juvenil i va condemnar l’ús injustificat i indiscriminat de la força per part de l’Exèrcit Israelià contra manifestants palestins a la Marxa del Retorn. Per últim, amb l'abstenció de Ciutadans, es va aprovar reclamar la modificació de la Llei d'hisendes Locals per poder delimitar normativament la situació d’habitatge desocupat i perquè els Ajuntaments puguin regular bonificacions potestatives.

Podeu consultar les proposicions en aquest enllaç