Vés al contingut (premeu Retorn)

La Fira de Sant Jordi registra molt de públic malgrat que la pluja provoca la seva suspensió a la tarda

per Comunicació darrera modificació 27/04/2016 13:38

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua va registrar molt bona participació ciutadana, possiblement per la coincidència de la jornada en dissabte. Una quarantena de paradetes d’associacions, partits polítics, establiments comercials i departaments municipals es van instal·lar al passeig de la Florida en una jornada plenament festiva que va comptar també amb moltes activitats durant el matí. La Xarxa de Centres Cívics va organitzar tallers de punt de llibre i de roses i va dinamitzar la diada amb dracs fets als tallers de manualitats dels cívics, que els infants es van poder posar a sobre i passejar per la fira. Un dels dinamitzadors d’aquesta activitat, Danilo Motta, explicava que el taller de dracs està molt consolidat i l’adaptació a cada edició té molt bona acollida entre els infants i les famílies. Pel que fa a l’intercanvi de llibres es van realitzar 173, d’unes quaranta persones que van passar a canviar el seu val.

Per la seva part, la Biblioteca Municipal Josep Jardí també va presentar durant la jornada alguna de les seves novetats en préstec i els usuaris van poder reservar-les. L’equipament municipal va muntar, com en edicions passades, una saleta exterior amb sofàs i tauletes on els més petits van poder llegir alguns dels contes de la parada.

Ràdio Santa Perpètua també hi va ser present i va oferir programació especial en directe amb diferents entrevistes, al matí.

La pluja va donar per finalitzada la fira a les 17 hores i la festa dels Biblioaventurers es va haver de posposar fins al 6 de maig.