Vés al contingut (premeu Retorn)

La carpa del Dibuixa l'Informatiu s'instal·la el 10 de novembre a la plaça de la Vila

per Ana Ruiz darrera modificació 10/11/2017 13:36

L’Informatiu de Santa Perpètua tornarà a sortir al carrer amb l’objectiu de recollir dibuixos per a la seva edició especial, de 17 de novembre amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants. A diferència de l’any passat, totes les imatges que acompanyaran les informacions seran dibuixos. Les capçaleres també estaran pintades pels infants mentre que la publicitat, tant institucional com comercial serà en imatges. En l’edició de 2016 l’aposta va ser de dibuixar només alguns dels temes d’actualitat.

La redacció ha volgut enguany donar una passa més i per aquest motiu va incloure l'activitat a la Programació Estable a les escoles. L’Escola Bernat de Mogoda s’hi ha sumat amb els alumnes de tercer i de quart de Primària. Per completar l’edició especial membres de la redacció de l’Informatiu instal·laran una paradeta a la plaça de la Vila el divendres 10 de novembre entre les 17 i les 19 hores. Els infants tindran a la seva disposició colors i plantilles per fer les seves creacions a partir dels temes d’actualitat que els redactors els hi indiquin.

L’activitat està adreçada, principalment, a nens i nenes dels cicles mitjà i superior de Primària i també per a alumnat de l’ESO. Els infants podran pintar també alguns dels drets de la Convenció de Drets dels Infants amb l'objectiu que durant l'activitat coneguin alguns dels seus drets i deures. L'any passat la carpa es va instal·lar al parc Central i es van recollir més d’una cinquantena de propostes. Enguany l’espai triat ha estat la plaça de la Vila per tal d’anar portant l’activitat a diferents barris de Santa Perpètua. Des de la redacció de l’Informatiu animem a tots els nens i nenes del municipi a venir a la carpa el 10 de novembre i formar part de la publicació de la localitat.