Vés al contingut (premeu Retorn)

L’Informatiu sortirà al carrer per trobar dibuixos que il·lustrin la propera edició amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants

per Comunicació darrera modificació 27/10/2016 13:14

La publicació municipal L’Informatiu organitzarà el divendres 4 de novembre una jornada al carrer per tal que els infants del municipi que ho vulguin puguin ser els autors d’algunes de les imatges de l’edició 566 del diari, que sortirà el 18 de novembre. El periòdic municipal vol il·lustrar amb dibuixos alguns dels temes de l’Informatiu amb motiu de la commemoració del Dia Mundial dels Drets dels Infants, el 20 de novembre.

Els infants que ho vulguin podran adreçar-se entre les 16.30 i les 19.30 hores del divendres 4 de novembre a la parada que l’Informatiu tindrà instal·lada al parc Central. Els nens i les nenes podran triar entre les diferents propostes que els membres de la redacció els hi farà: il·lustrar la portada dedicada a l’activitat solidària El Gran Recapte d’Aliments; participar a La Ciutat Respon tot fent un autoretrat i responent una pregunta sobre els drets dels infants; dibuixar la Imatge de la Quinzena sobre el Dia Internacional contra la Violència de gènere; il·lustrar la parada de l’Informatiu al parc Central per al reportatge sobre l’activitat o triar un dels drets dels infants i dibuixar-lo.

Amb aquesta iniciativa, l’In­formatiu de Santa Perpètua vol commemorar el Dia Mundial dels Drets dels Infants, apropar la publicació a la infància i obrir nous canals de participació al periòdic. Aquesta iniciativa també va sorgir d'una proposta del Grup Impulsor del PEC.

A la parada que tindrà l’Informatiu hi haurà tot el material necessari per dur a terme l’activitat. Serà la publicació l’encarregada de triar els dibuixos que seran publicats a l’edició del 18 de novembre.