Vés al contingut (premeu Retorn)

Infants del municipi il·lustren amb dibuixos notícies de l'Informatiu

per Comunicació darrera modificació 05/05/2017 12:35
La iniciativa vol commemorar el Dia Mundial dels Drets dels Infants

L'Informatiu, el butlletí municipal de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, presenta aquest 17 de novembre una edició molt especial en la qual, per primera vegada en la història de la publicació, infants del municipi han il·lustrat amb els seus dibuixos la portada, la contraportada i algunes de les notícies del periòdic. La Regidoria de Comunicació ha volgut dur a terme aquesta iniciativa amb motiu aquest 20 de novembre del Dia Mundial dels Drets dels Infants. Els nens i nenes participants han aportat el seu punt de vista als temes proposats per la redacció, que els ha fet partícips de la publicació municipal i els ha donat a conèixer la Convenció dels Drets dels Infants.

L'edició 566, que s'està distribuint aquest dijous per les bústies del municipi, ha comptat amb la col·laboració d’una vintena d’infants que han dibuixat algunes de les notícies publicades. La redacció va decidir sortir al carrer per commemorar el Dia Mundial dels Drets dels Infants i convocar als nens i les nenes per il·lustrar alguns dels temes proposats. La crida va ser un èxit i es van recollir un total de 52 dibuixos a la parada que es va instal·lar al parc Central el divendres 4 de novembre. Nens i nenes d'entre 3 i 11 anys van dibuixar sobre temes com El Gran Recapte d’Aliments, el dia contra la violència de gènere, els llums de Nadal, activitats de la biblioteca, les passejades de la gent gran, el vehicle elèctric, els drets dels infants o les donacions de sang, entre d’altres. Els temes més demandats van ser els llums de Nadal i alguns dels drets dels infants com el de jugar o l’obligació de tenir cura de la Natura.

Pel que fa a la portada, han estat els nens i les nenes d’un dels grups de l’Espai de les Arts els encarregat d'il·lustrar-la. L’Espai de les Arts va rebre la proposta amb molt d’entusiasme i va presentar diverses propostes de dibuixos.

La Regidoria de Comunicació s'ha mostrat molt satisfeta pel resultat de la convocatòria i ha agraït la participació dels infants i la implicació de les famílies en aquesta nova iniciativa de la publicació municipal. També ha assenyalat la qualitat de tots els dibuixos i l'interès mostrat pels nens i nenes. L'Informatiu ha preparat una galeria flickr on es poden veure tots els dibuixos participants en aquesta convocatòria.