Vés al contingut (premeu Retorn)

Horaris especials de Nadal als equipaments municipals

per Comunicació darrera modificació 21/12/2015 13:24

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha informat dels horaris especials durant aquestes festes de Nadal i Reis dels diferents equipament municipals.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) i la Casa de la Vila romandran obertes tots els dies laborables en horari de matí, del 23 de desembre al 4 de gener, a excepció del dia 31 en què ambdos equipaments tancaran. Pel que fa a l'edifici de Desenvolupament Local, situat al Complex Granja Soldevila, també tancarà l'últim dia de l'any, tot i que del 24 de desembre al 6 de gener, ambdós inclosos, només funcionarà el servei de consergeria en horari de 8 a 15 hores.

Pel que fa als centres cívics municipals, els de Can Folguera i Can Taió romandran tancats del 24 de desembre al 6 de gener, mentre que els de Mas Costa, el Vapor i la Florida no obiran els dies 24 i 31 de desembre i 2 de gener. Per últim, el Centre Cívic La Creueta tancarà els dies 24, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener.

El Servei local de Català i l'Escola Municipal de Música i Dansa tancaran del 23 de desembre al 8 de gener, mentre que l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) i la Granja Soldevila, ho faran del 24 de desembre al 6 de gener. Pel que fa a la Biblioteca Municipal Josep Jardí, no obrirà del 25 de desembre al 3 de gener.

En el cas del Pavelló d'Esports i les piscines municipals obriran tots els dies, tot i que el 24, 27 i 31 de desembre i el 3 i 5 de gener, obrirà fins a les 15 hores.

Pel que fa al Mercat Municipal, els dies 22, 23 i 30 de desembre les instal·lacions obriran fins a les 20 hores i no tancaran al migdia, mentre que els dies 24 i 31 de desembre estarà obert fins a les 15 hores. 

Per últim, Ràdio Santa Perpètua i La Promotora tancaran per vacances de Nadal del 24 de desembre al 3 de gener, ambdós inclosos.

Horaris de Nadal als equipaments municipals