Vés al contingut (premeu Retorn)

Els Plens es podran veure en directe a través del Facebook de Ràdio Santa Perpètua

per Comunicació darrera modificació 26/04/2018 14:03

L'Ajuntament de Santa Perpètua estrenarà en el decurs de la sessió plenària d'aquest dijous 26 d'abril, la retransmissió amb imatges de la mateixa des de la Sala de Plens. La ciutadania podrà seguir el desenvolupament del Ple en directe a través de la pàgina de Facebook de Ràdio Santa Perpètua @radiosantaperpetua.

Aquesta retransmissió serà possible gràcies a la càmera instal·lada per al nou sistema de vídeoacta de les sessions plenàries que s'aprofitarà per poder emetre l’streaming de les sessions a través d'un ordinador i una capturadora d'imatges. No és la primera vegada que el Facebook de Ràdio Santa Perpètua emet en directe ja que ho fa amb diversos programes de la graella de l'emissora municipal, el primer va ser Línia Directa amb l'alcaldessa, però sí que serà el primer cop que s'emetrà des de la Sala de Plens. A partir d'ara, els Plens Municipals es podran seguir en directe per Ràdio Santa Perpètua al 107.0 FM, online a radio.staperpetua.org i a través del Facebook @radiosantaperpetua.

Durant la sessió plenària d’aquest dijous, s'aprovarà de manera inicial l'Agenda Estratègica de Comunicació. El document inclou 39 accions i neix de la necessitat de millorar la comunicació institucional de l’Ajuntament en el marc del desplegament de la Línia 5: Ciutat amb projecció i identificació externa del Pla Estratègic Santa Perpètua 2025.

Altres punts de l'ordre del dia del Ple d'avui serà l'aprovació del Pla director de Cooperació i Solidaritat 2018-2022 i l'adhesió al projecte Stolpersteine, que són uns petits monuments com llambordes que es posen a la vorera per recordar víctimes del nazisme. També es modificarà l'ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació de terrenys de domini públic amb taules i cadires i s'aprovarà les festes locals per a l'any 2019.

Els grups municipals també presenten al Ple quatre proposicions. Una per denunciar l'incompliment del Pacte d'Estat en matèria de Violència de Gènere en el Projecte de Pressupostos de l'Estat 2018 i per reclamar la partida pressupostària compromesa per a les administracions locals destinada a la lluita contra la violència masclista i les polítiques d'igualtat. Una segona de suport a la implementació de la Renda Garantida de Ciutadania. L'Ajuntament de Santa Perpètua reconeixerà el dret social de la ciutadania de morir dignament i treballarà en la divulgació del Document de Voluntats Anticipades, demanarà al Parlament i a la Generalitat simplificar el tràmit del Document de Voluntats Anticipades per tal que es pugui signar davant d'un funcionari municipal. I la quarta proposició és de suport a l'ONG Proactiva Open Arms "per la magnífica tasca que fa salvant vides de persones que cerquen refugi i protecció internacional" i de rebuig a les acusacions contra els seus membre així com la retirada dels càrrecs d'associació criminal i d'afavorir la immigració clandestina.