Vés al contingut (premeu Retorn)

El web de l'Informatiu es renova a partir de divendres

per Comunicació darrera modificació 25/02/2015 11:07
L'edició digital no estarà operativa des d'aquest dimecres i fins divendres

L'edició digital de l'Informatiu deixarà d'actualitzar continguts avui a causa de la migració del portal a una versió més moderna i segura, adaptada al nou estàndard web HTML5. Dijous, la redacció de l'Informatiu treballarà en l'actualització i adaptació de continguts al nou disseny del web i no serà fins al divendres 27 de febrer quan s'endegarà el web de l'Informatiu amb el seu nou disseny.

L'edició digital de l'Informatiu va néixer al gener de l'any 2011 i des de llavors no ha canviat el seu disseny i distribució de continguts. A la home del nou web prendran protagonisme una notícia de portada o destacada i l'entrevista quinzenal de l'edició de paper. Tanmateix, a la pàgina d'inici apareixerà la caixa de Twitter amb el compte de @linformatiuSPM com a contingut de valor afegit del mitjà municipal.

Altres notícies de portada i la galeria de l'informatiu a la maleta també prendran protagonisme al nou web. Una altra de les novetats importants és l'agenda, que es mostrarà a la portada amb imatges incorporades als actes. L'agenda, com es fa fins ara, recull tota l'activitat que es fa a Santa Perpètua. El nou web incorpora noves subhomes dedicades a esdeveniments especials com ara Festa Major i jornades electorals amb la finalitat de mantenir informada la població.

El nou web mantindrà el mateix domini que fins ara staperpetua.org/linformatiu i els lectors de l'edició digital de la publicació municipal trobaran els mateixos continguts que fins ara però amb una millora important del disseny i de l'exposició de les notícies i altres articles.