Vés al contingut (premeu Retorn)

El swing protagonitza aquesta nit la segona Ràdio Music Session

per Comunicació darrera modificació 01/04/2016 11:54

Ràdio Santa Perpètua organitza aquest divendres a la nit el segon concert del cicle Radio Music Sessions (RMS) a CAM Bernades. En aquesta ocasió, es planteja una Nit de swing, que constarà d’una classe de ball d’aquest estil, un concert i una sessió de punxadiscos del mateix estil musical. L'activitat és gratuïta i s'iniciarà a les onze de la nit.

El swing serà el protagonista de tota la nit i, per animar a tothom, l’emissora municipal ha aconseguit el compromís de dos professors, Josep i Leah, que oferiran una sessió per aprendre a ballar swing des de zero. Aquestes persones són conegudes al municipi ja que ofereixen classes a La Promotora organitzades des de la Regidoria de Joventut. L’activitat continuarà amb un concert a càrrec de Traper Trio, un dels grups que ha conegut l’emissora a través de la crida feta a formacions amb relació amb Santa Perpètua. Traper Trio és una petita gran banda instrumental aficionada a jugar amb estils que van des de la bossa nova fins al manouche. Per acabar, la festa s’arrodonirà amb una sessió musical de swing per no deixar de ballar a càrrec de Bau DJ.

Ràdio Santa Perpètua re­corda que les RMS són gratuïtes i estan obertes a persones de totes les edats, tot i que els menors han d’anar acompanyats d’un adult. La tercera RMS, que tancarà el segon cicle, està prevista per al 6 de maig.