Vés al contingut (premeu Retorn)

El programa de ràdio Línia directa amb l'alcaldessa ha recollit una quarantena de consultes o queixes

per Ana Ruiz darrera modificació 18/07/2017 10:15

Ràdio Santa Perpètua ha recollit una quarantena de consultes o queixes durant la temporada recentment acabada del Línia Directa amb l'Alcaldessa, un programa que pretén apropar a la ciutadania i als oients de l'emissora municipal l’administració local a través de la seva màxima responsable.

Les consultes han anat sobre aspectes d'urbanisme en espais públics i vies urbanes, com problemes amb terres, voreres, demanda de passos elevats, temes de civisme, com caques de gossos i reunions de persones que deixen tot brut, temes relacionats amb l'educació i edificis de centres educatius, parcs infantils, pistes de pàdel i problemes amb la neteja.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, ha avançat que la seva intenció és continuar amb aquest espai amb la mateixa periodicitat. La quarantena de consultes, queixes i suggeriments de la ciutadania han arribat a través dels canals disponibles de l'emissora municipal: el telèfon, el correu electrònic, la pàgina de Facebook i el whatsapp.

Aquesta temporada l'espai s'ha emès cada segon dimarts de mes entre les 11.05 i les 11.30 hores. La novetat d'aquesta temporada ha estat que s'ha emès en directe a través de la pàgina de Facebook i durant l'emissió han estat moltes les persones que han fet arribar la seva consulta a través d'aquest canal. La propera temporada de Línia Directa amb l'alcaldessa serà el 10 d'octubre