Vés al contingut (premeu Retorn)

Dibuixa l’Informatiu s’ofereix a les escoles en la programació estable

per Ana Ruiz darrera modificació 23/06/2017 10:56

L’Informatiu tornarà a repetir l’activitat Dibuixa l’Informatiu amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants (20 de novembre) i enguany també ho ha volgut incloure a la Programació Estable a les escoles. A través d’aquesta proposta es convida als infants del municipi a formar part de la redacció de la publicació municipal il·lustrant les notícies de l’edició 588 del 16 de novembre de 2017.

Dibuixa l’Informatiu s’adreça als alumnes de ciclè mitjà i superior de Primària de tots els centres educatius de Santa Perpètua. Un cop els centres s’hagin apuntat a l’activitat, un redactor de l’Informatiu es traslladarà a l’escola i farà una breu explicació de la importància de la participació infantil en els mitjans de comunicació així com de l’actualitat al municipi. El redactor proposarà temes i els infants hauran de fer un dibuix d’algun d’aquests per il·lustrar l’edició.

L’activitat es va realitzar el 2016 al carrer i hi van participar més de cinquanta infants que van poder veure alguns dels seus dibuixos a l’edició 566.