Vés al contingut (premeu Retorn)

Comença la temporada d'estiu a Ràdio Santa Perpètua

per Ana Ruiz darrera modificació 04/07/2017 10:44

Ràdio Santa Perpètua endega el 3 de juliol la nova temporada d’estiu amb el lema Emporta't Ràdio Santa Perpètua de vacances. La graella del 107.0 esdevé més fresca i dinàmica amb la incorporació de més minuts musicals. El magazine matinal, Fem Estiu, conduït per Andrés Aracil inclou seccions al carrer per apropar la ràdio local a la ciutadania a part dels seus concursos habituals.

Pel que fa a les tardes, el magazine de Gemma Abasolo es converteix en l’Avís per a navegants. El programa, adreçat a tots els públics, inclou seccions tant variades que van des dels viatges i els festivals fins a consultes legals.

A més, Ràdio Santa Perpètua torna a activar la participació dels oïents a través del whatsapp de l’emissora, mitjançant el qual es poden fer peticions musicals o intervencions per la ràdio. El telèfon és el 608 74 80 18. La graella es completa amb programes típics d’estiu com ara el Flashatime de Valen del Olmo, Obrim el weekend de Jordi Pocoví o Cops d’estiu d’Andrea Vicente. També s’inclouen les versions estiuenques dels programes habituals com Tutti Fruitti (Tutti Sessions) d’Hugo Manzano, el Rockanrolla (Summer Rockanrollers) de Sígrid Galindo o Baskerville Hotel (Les nits calentes) d’Arturo Pedrerol. 

Podeu seguir totes les novetats de Ràdio Santa Perpètua a la seva pàgina a facebook i descarregar-vos els programes del podcast.