Vés al contingut (premeu Retorn)

Comença el concurs d'Instagram per triar la portada de l'agenda 2018

per Ana Ruiz darrera modificació 25/09/2017 12:42

L’Informatiu endega per 5è any consecutiu el concurs a Instagram per triar la portada de l’agenda 2018, per a anunciants i empleats municipals.

El certamen es realitza a través del perfil Instagram @linformatiuspm i anima els usuaris a participar penjant fotos amb referències a l’Informatiu o amb la mateixa publicació i etiquetar-les amb el hashtag #agendaSPM entre el 25 de setembre i el 25 d'octubre.

L’any passat, la guanyadora va ser la imatge de @marisaenlared, en la qual es podia veure un puzzle amb la capçalera de l’Informatiu. A més, es van fer servir les imatges participants per incloure-les a l'interior del dietari ja que la qualitat de les fotos presentades havia estat molt bona. El jurat format per tècnics de Comunicació triarà la imatge guanyadora d’entre aquelles que compleixin els requisits establerts i il·lustrarà la portada de l’Agenda 2018 i en rebrà una com a premi. Des de Comunicació, expliquen que la bona rebuda del concurs fa que novament es convoqui el certamen i anima a tots els seguidors del compte a ser originals i crear una imatge amb l’Informatiu com a protagonista.