Vés al contingut (premeu Retorn)

Arrenca la programació d’estiu a Ràdio Santa Perpètua

per Comunicació darrera modificació 02/07/2018 08:48
Els col·laboradors faran cinc nous programes i més musicals

Ràdio Santa Perpètua endega aquest dilluns 2 de juliol la nova temporada d’estiu. La graella del 107.0 FM incorpora més programes musicals i dona descans a alguns col·laboradors i la benvinguda a d’altres. Les novetats són cinc programes de col·laboradors de l’emissora municipal i sessions de reconeguts punxadiscos de diversos estils que ompliran la franja de 14 a 15.30 h. Del gènere chill-out es podrà gaudir amb César del Río (Pachá, Mallorca) i Rayko (Cafè del Mar, Barcelona); Féliz Dafunk (Ocean Drive, Eivissa) punxarà house, Luís Villar (Hotel W, Barcelona) Deep house i el perpetuenc Kevin Romero música electrònica.

Els nous programes musicals de col·laboradors seran Sota l’ombrel·la, els dilluns a les 16 h amb Rosa Vidal, i a la mateixa hora els dijous Valentín del Olmo ens farà un recull musical sota el nom EGB-FM. A les 20 h els dimarts s’estrena La melodía de las palabras, a càrrec de Jerónimo García, que combinarà poemes i música i a les 21h Winchester Club, en el qual Dani Ponce, Maurici Palau i Daniel Romero parlaran de cinema.

Els dimecres a les 21h Kevin Romero canvia de format radiofònic i a Omplint el 8 oferirà un magazín per tractar des del menjar a la tecnologia amb la interacció dels oients. Romero estarà acompanyat de Marc Andreu i Patricia Pujol.

Els dijous Adrián López i Pablo Puig faran un viatge als 60, 70 i 80 en Back to the classics. Continuen col·laborant aquest estiu Jordi Tarradas amb La llanterna màgica, Andrea Vicente, Albert Mateu i Michelle Dahdah amb Cops d’estiu, Jordi Pocoví amb Obrint el weekend, Iván Lorente amb Vickingo Rock, Hugo Manzano amb Tutti sessions i Arturo Pedrerol amb Les nits calentes.

Els magazins de l’emissora municipal canvien i passen a ser Avís per a navegants de 17 a 19 h dirigit per Gemma Abasolo amb nous col·laboradors i Fem Estiu, conduït per Andrés Aracil, que inclou seccions al carrer per apropar la ràdio local a la ciutadania. Les sortides a l’exterior amb artistes convidats es faran els dilluns i els divendres. Estan confirmades les actuacions de Suki Landeta, el Trio Lalala, Marina Caro, MOS, Janeisy Martínez, Jasmin Leynn i Proa Dj i dins de l’espai Recordando Andalucía amb Juan Manuel Caro dels guitarristes David Jiménez, Juan Gallardo i Paco Garfia.