Vés al contingut (premeu Retorn)

Arrenca la nova temporada de Ràdio Santa Perpètua amb quatre programes nous

per Ana Ruiz darrera modificació 18/09/2017 11:42

Ràdio Santa Perpètua endega avui 18 de setembre la seva nova temporada amb cinc nous programes fets per col·laboradors. Tres d'ells s'escoltaran a la franja horària de les quatre a les cinc de la tarda i dos de nou a deu de la nit.

La primera a debutar en antena serà la Sigrid Galindo, una de les col·laboradores que comencen a ser veteranes a la casa. Els dilluns a les 21h ens presenta Sense pretensions. Galindo ha dut a terme les darreres temporades el programa Rockandrolla.

L'altre programa nou nocturn  serà Paseando por el sur, cada dimarts de 21 a 22 h. Jordi Pocoví, col·laborador durant la temporada estival oferirà un programa que pretén “que no es perdi la nostra essència” i així buscarà música en català i castellà d’estil rumbero, flamenc, copla, sevillanes. Pocoví compta amb les entitats locals andaluses perquè intervinguin en l’espai i espera trucades d’oients. També preveu incloure entrevistes amb artistes.

Adrià López i Pablo Puig a Underground ens oferiran cada dimecres de 16 a 17h. un programa musical dedicat al hip-hop i a la música alternativa amb entrevistes a artistes. Els dijous a les 16 hores “viatjarem al passat a la manera del present” amb Eloi Gispert a través de La lletra petita de la història. Un espai de divulgació històrica centrada en coses i personatges curiosos, anècdotes, costums, alimentació, vestimenta, llocs per visitar i entrevistes. Cada divendres a les 16 h, Andrea Vicente, Natalia Guerrero, Albert Mateu i Michele Dahdah a Temps d’oci ens donaran opcions per gaudir del cap de setmana.

La graella completa la podeu consultar a radio.staperpetua.org