Vés al contingut (premeu Retorn)

L'INFORMATIU MUNICIPAL

per prova darrera modificació 12/01/2017 12:32

L'Informatiu de l'Ajuntament de Santa Perpètua es defineix com una publicació pública, editada per l'Ajuntament amb una periodicitat quinzenal, que pretén donar informació de la gestió que realitza el consistori perpetuenc així com de les activitats que porten a terme les entitats del municipi. També existeix la possibilitat de dedicar espai a la història i el record de la Santa Perpètua del passat. La publicació compta amb grans seccions diferenciades: En Portada (noticia més destacada) Actualitat, Entrevista, Serveis Municipals , Ordenances, Opinió, Cultura i Esports.

L'Opinió inclou espais de participació com la secció de bústia de la ciutadania, línia directa amb l'ajuntament, una enquesta ciutadana, i l'opinió dels grups polítics amb representació a l'Ajuntament.

  • L'Entrevista és la secció que vol retratar personatges d'interès per la seva vessant social o humana o també membres de la Corporació local per que expliquin la seva tasca al govern o alguna qüestió d'interès en profunditat.
  • A l'espai de Cultura s'informa de tot el que es genera al municipi referit a aquest àmbit. Esports recull l'activitat esportiva de la localitat de cada quinzena.
  • L'Agenda inclou totes les activitats que es realitzen des dels diferents departaments de l'Ajuntament i les que organitzin les diverses entitats del municipi, sempre que ho comuniquin amb el temps necessari per a la seva publicació. Les propostes més atractives es recomanaran en destacat. Sempre que sigui possible s'inclouran imatges il·lustratives. Les activitats de l'agenda s'ordenen per dia.

Per llegir l'últim L'Informatiu en la seva edició electrònica, feu clic al bloc d'arxius que trobareu a peu de pàgina - Arxius relacionats. Com que són arxius una mica grans, recomanem fer clic a cada enllaç amb el botó dret del ratolí, guardar l'arxiu al vostre ordinador i després obrir-lo amb el programari 'Adobe Acrobat' així evitareu que l'ordinador es pugui bloquejar. Podeu descarregar-vos-el parcialment, o bé de forma completa.

Si voleu rebre al vostre correu electrònic la versió en pdf de l'Informatiu, us podeu subscriure enviant un correu electrònic a radio@staperpetua.cat indicant a l'assumpte: 'l'Informatiu'

 

Tanmateix, si necessiteu un número de l'Informatiu de l'any 2013 o anterior, el podeu demanar al correu radio@staperpetua.cat

 

Arxius relacionats


L'Informatiu any 2014

L'Informatiu any 2015

L'Informatiu any 2016

L'Informatiu any 2017