Vés al contingut (premeu Retorn)

L'INFORMATIU MUNICIPAL

per prova darrera modificació 25/01/2019 11:08

L'Informatiu de l'Ajuntament de Santa Perpètua es defineix com una publicació pública, editada per l'Ajuntament amb una periodicitat quinzenal, que pretén donar informació de la gestió que realitza el consistori perpetuenc així com de les activitats que porten a terme les entitats del municipi. També existeix la possibilitat de dedicar espai a la història i el record de la Santa Perpètua del passat. La publicació compta amb grans seccions diferenciades: En Portada (noticia més destacada) Actualitat, Entrevista, Opinió, Cultura, Esports, Convocatòries, Agenda, La Ciutat i La Contra.

L'Opinió inclou espais de participació com la secció de bústia de la ciutadania, l'Informatiu a la maleta, la foto de la quinzena i una enquesta ciutadana amb el nom La Ciutat respon. Els grups polítics amb representació a l'Ajuntament també tenen el seu espai.

Per llegir l'últim L'Informatiu en la seva edició electrònica, feu clic al bloc d'arxius que trobareu a peu de pàgina - Arxius relacionats. Com que són arxius una mica grans, recomanem fer clic a cada enllaç amb el botó dret del ratolí, guardar l'arxiu al vostre ordinador i després obrir-lo amb el programari 'Adobe Acrobat' així evitareu que l'ordinador es pugui bloquejar. Podeu descarregar-vos-el parcialment, o bé de forma completa.

Si voleu rebre al vostre correu electrònic la versió en pdf de l'Informatiu, us podeu subscriure enviant un correu electrònic a linformatiu@staperpetua.cat indicant a l'assumpte: 'l'Informatiu'

Tanmateix, si necessiteu un número de l'Informatiu de l'any 2013 o anterior, el podeu demanar al correu radio@staperpetua.cat

 

Podeu seguir tota l'actualitat de Santa Perpètua a linformatiu.staperpetua.org

 

Arxius relacionats


L'Informatiu any 2014

L'Informatiu any 2015

L'Informatiu any 2016

L'Informatiu any 2017 

L'Informatiu any 2018

L'Informatiu any 2019