Vés al contingut (premeu Retorn)

MOBILITAT I TRANSPORT

El servei de mobilitat i transport té competències en els àmbits temàtics següents: transport públic de viatgers, servei de taxi, foment de la mobilitat sostenible i gestió, juntament amb el servei de medi ambient, del Pla de Mobilitat del municipi.

Un dels aspectes bàsics pel que fa al servei és garantir la perfecta interconnexió entre els diferents barris i espais del municipi, apostant per la mobilitat sostenible i establint recorreguts que, no només facilitin l’accés de la màxima població als diferents punts del municipi, sinó que també fomentin l’ús del transport públic i minimitzin l’efecte del transport privat sobre la mobilitat i la contaminació atmosfèrica.

Regidora de Mobilitat i Transport

Sr. Antonio Egea Corbalán

 

Actualment, la població de Santa Perpètua disposa d’una línia de bus urbà, que recorre tot el nucli urbà i, a més, enllaça amb l’estació de Renfe de La Llagosta (Línia R-2), amb una freqüència de pas de 30 minuts, i que permet a la població tenir un enllaç molt ràpid i directe amb el centre de Barcelona i amb les localitats de la costa sud de Barcelona.

A més, i des del passat 8 de setembre, Santa Perpètua de Mogoda disposa de dues línies de transport públic de la xarxa Exprés.cat; la línia e-9, Barcelona-Caldes, fa el recorregut amb aturada al polígon Can Bernades-Subirà; la línia e-10 (Barcelona-Sentmenat) té cinc parades al nucli urbà de Santa Perpètua. Amb la posada en servei d’aquestes dues línies, el municipi gaudeix de millors i més ràpides comunicacions vers la capital i entre els pobles veïns.

 Pel que al servei de taxi, actualment el municipi disposa de 12 llicències. Les parades del taxi, dues, se situen a la Rambla i al Passeig de la Florida cantonada amb el carrer Pau Picasso. El servei de taxi de Santa Perpètua ofereix un servei 24 hores al dia i 365 dies a l’any.

NOTÍCIES

Veure Més