Vés al contingut (premeu Retorn)

Unes 225 persones participen al 25è Mulla't per l'esclerosi múltiple

per Comunicació darrera modificació 09/07/2018 14:30
La Fundació Esclerosi Múltiple va recollir 213 euros de la venda de material de la campanya

Unes 225 persones van saltar simultàniament aquest diumenge 8 de juliol a les piscines municipals de Santa Perpètua amb motiu de l'activitat Mulla't per l'esclerosi múltiple, que enguany celebrava els seus 25 anys.

A més, segons dades facilitades pel Servei d'Esports, un total de 22 persones van nedar 12.825 metres com a gest solidari per als afectats per aquesta malaltia. La Fundació Esclerosi Múltiple, que es va instal·lar a les piscines amb una paradeta, va recollir també 213 euros de la venda de material de la campanya. La dada de participació és més baixa que les registrada l'any anterior, tot i això, el Cap del Servei Municipal d'Esports, Jordi Bonàs, valorava positivament la participació perquè gràcies a aquesta acció moltes persones coneixen la fundació i poden col·laborar amb ella tant fent el salt solidari com comprant material.

La campanya va recaptar un total de 350.000 euros que es destinaran a l'Esclerosi Múltiple infantil segons ha anunciat la Fundació en un comunicat. A Catalunya, més de 110.000 persones s’hi van sumar ahir a la celebració del 25è aniversari del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que s’ha convertit ja en el segon acte solidari més multitudinari de Catalunya, segons ha explicat la Fundació. Un total de 625 piscines catalanes van col·laborar enguany amb la iniciativa, que té com a finalitat lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que no té cura i afecta a més de 7.500 persones a Catalunya.