Vés al contingut (premeu Retorn)

Unes 2.200 persones van accedir al Cementiri Municipal la jornada de l'1 de novembre

per Comunicació darrera modificació 06/11/2018 10:13

Unes 2.200 persones van accedir al Cementiri Municipal en la jornada de l’1 de novembre, festivitat de Tots Sants. La Policia local i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil van muntar un dispositiu especial per controlar el trànsit en els accessos i sortides i en la zona d’aparcament.

Protecció Civil va comptabilitzar 496 vehicles durant la jornada de Tots Sants, la majoria dels quals, 406, durant el matí. Aquest 1 de novembre s’ha caracteritzat per la tranquil·litat de la jornada i que moltes persones van accedir a peu a l’equipament. Aquest cop l’aparcament provisional que s’habilita per a aquesta jornada estava impracticable per la quantitat de pluja dels darrers dies i només es va poder fer servir l’habitual.

L’afluència a l’equipament va ser gradual fet que va evitar que es produïssin més talls de trànsit. Tot i això, en alguns moments es va haver de desviar el trànsit pel carrer de la Creueta.

El servei d’autobús urbà va realitzar un servei especial durant la jornada de l’1 de novembre. El transport públic va funcionar al matí i a la tarda i va ampliar el seu recorregut fins a la porta del cementiri.

El coordinador de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Marcos Iván Rodríguez, ha explicat que les pluges van impedir l’ús de l’aparcament provisional i que això va provocar que moltes persones decidissin aparcar en els carrers més propers a l’equipament municipal i pujar-hi a peu. El dispositiu de Protecció Civil estava format per dotze persones, set al matí i quatre a la tarda.