Vés al contingut (premeu Retorn)

S’obren les inscripcions per al programa Eficiència energètica

per Ana Ruiz darrera modificació 20/07/2017 13:52

El programa d’Eficiència Energètica en la seva segona edició està adreçat al veïnat, comerç i equipaments municipals del barri de Can Folguera. Aquest programa s’emmarca en el projecte de Treball als barris. La Regidoria de Desenvolupament Local ha explicat que obre les inscripcions al veïns perquè “enguany volem arribar a més famílies de barri per tal que es puguin beneficiar del programa realitzant només l’assessoria al domicili”. L’objectiu és realitzar visites als domicilis per efectuar una assessoria energètica amb la finalitat de reduir despeses en la factura de llum i gas. Aquesta actuació proporciona informació sobre aspectes com potència i tarifa contractada, costos innecessaris i millora d’hàbits de consum. Les assessories són actuacions gratuïtes i inclouen l’entrega d’un informe.

L'equip encarregat de les assessories està format per dos oficials electricistes, dues informadores i un peó que han rebut una formació sobre assessorament energètic a llars, comerços i equipaments. Tots cinc són veïns del barri de Can Folguera que estaven en situació d’atur i que estan contractats per un pla d’ocupació durant sis mesos.

Les inscripcions al programa es poden fer a eestaperpetua@gmail.com indicant nom, telèfon de contacte i adreça o al telèfon 93 544 61 63.