Vés al contingut (premeu Retorn)

Nova edició del Dispositiu DOT d’acompanyament en la cerca de feina

per Comunicació darrera modificació 12/04/2019 15:23

La Regidoria de Desenvolupament Local ha posat en marxa el Dispositiu d’Orientació i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) DOT 2019. El programa s’adreça a la ciutadania en situació de desocupació o bé que treballa i cerca una millora de feina. Durant aquest any 2019, es realitzaran diferents càpsules i mòduls de millora competencial, per desenvolupar i ampliar els coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que requereix el mercat de treball actual, segons ha explicat Desenvolupament Local.

Aquest dispositiu d’acompa­n­y­a­ment a la recerca activa de feina dona continuïtat al realitzat l’any 2018 amb el mateix nom i proposa noves accions formatives i d’orientació professional totalment gratuïtes, a través del cofinançament de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

Les properes accions tindran lloc el mes de maig i consistiran en un curs professionalitzador de Tècnic/a bàsic de manteniment d’equips industrials i línies de producció i dues accions de millora de les competències instrumentals relacionades amb les Tecnologies de la Informació i Comunicació, amb una càpsula d’ofimàtica bàsica i una altra d’Excel.

La Regidoria de Desenvolupament Local organitza al mes de maig dues accions de millora de les competències instrumentals relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) relacionades amb l’ofimàtica bàsica i el programa Excel. Aquestes càpsules formatives s’emmarquen en la nova edició del Dispositiu d’Orientació i TIC (DOT) que també preveu al mes de maig l’inici d’un curs professionalitzador de Tècnic/a bàsic de manteniment d’equips industrials i línies de producció. Les accions s’adrecen a persones que cerquen feina o una millora laboral. El dispositiu compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a més informació, cal adreçar-se a la Regidoria de Desenvolupament Local. Redacció  La Regidoria de Desenvolupament Local organitza al mes de maig dues accions de millora de les competències instrumentals relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) relacionades amb l’ofimàtica bàsica i el programa Excel. Aquestes càpsules formatives s’emmarquen en la nova edició del Dispositiu d’Orientació i TIC (DOT) que també preveu al mes de maig l’inici d’un curs professionalitzador de Tècnic/a bàsic de manteniment d’equips industrials i línies de producció. Les accions s’adrecen a persones que cerquen feina o una millora laboral. El dispositiu compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a més informació, cal adreçar-se a la Regidoria de Desenvolupament Local. 

En el marc del DOT, cada mes s’oferiran càpsules per poder actualitzar la manera de cercar feina seguint les tendències més novedoses quant a eines i canals per a accedir als llocs de treball; també es portaran a terme entrenaments per a entrevistes ràpides a través de la tècnica de l’speed dating laboral, l’accés a l’espai virtual de cerca NetClub i a tècniques de recerca de feina en anglès.

A més, durant tot l’any s’executaran activitats relacionades amb l’alfabetització digital, la recerca de feina, les competències transversals i tècniques, entre d’altres que cada persona podrà realitzar segons el seu itinerari en funció de les seves necessitats.

Per a més informació, cal adreçar-se a la Regidoria situada a l’edifici de Desenvolupament Local.