Vés al contingut (premeu Retorn)

Les escoles bressol municipals celebren aquest 21 d'abril jornada de portes obertes

per Comunicació darrera modificació 20/04/2018 09:51
El període per demanar cita prèvia per a la preinscripció finalitza el 27 d'abril

Les escoles bressol municipals Can Folguera, L’Espiga i Els Pins celebraran jornada de portes obertes demà dissabte de 10 a 13 hores amb l’objectiu de mostrar a les famílies les instal·lacions i el projecte educatiu de cada centre escolar. Durant la jornada, es portaran a terme xerrades informatives a les 10.30 hores i a les 11.30 hores, per explicar els projectes i els equips de cada centre. A més, les famílies podran demanar visites concertades per poder conèixer l’escola en horari lectiu.

La Regidoria d'Educació ha anunciat que es programarà un tast d’activitats que es realitzen habitualment a l’escola bressol. A Els Pins (situada al carrer Baronia 9), tindrà lloc el 24 d’abril; a L’Espiga (avinguda de Barcelona, 32), el 25; i a Can Folguera (plaça de Federico Garcia Lorca), el dia 26. Aquestes activitats es desenvoluparan de 17 a 19 hores.

El període per sol·licitar cita prèvia per a la preinscripció a les escoles bressol municipals finalitza el divendres 27 d'abril. Les famílies poden trucar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) trucant al telèfon 93 574 32 34, en horari de 9 a 14 hores. La Regidoria d'Educació ha recordat que la cita prèvia es realitza per tal de facilitar el tràmit de la preinscripció, que aquest curs serà del 30 d’abril a l’11 de maig.