Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament urbanitza la rotonda de l'avinguda de Canalis amb l'Estela Ibèrica

per Comunicació darrera modificació 14/03/2018 11:51
Treballadors de plans d'ocupació estan executant les obres del distribuidor, que pretén millorar la seguretat del trànsit

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està duent a terme les obres d'urbanització de la rotonda de la cruïlla de les avingudes de Canalis i de l'Estela Ibèrica amb l'objectiu de millorar la seguretat de trànsit en aquest punt del municipi. El projecte, redactat pels Serveis Tècnics Municipals, té un pressupost de 88.408,30 euros i s'executa a través de treballadors de plans d'ocupació.

L'estiu de 2017, l'Ajuntament va habilitar provisionalment una rotonda en aquest punt, una actuació demanada pel veïnatge de Mas Costa. El nou distribuïdor té forma el·líptica per facilitar la maniobra als camions que vagin al polígon industrial de Les Pareres i també per evitar modificar les voreres. El consistori va descartar la instal·lació de semàfors ja que en aquest punt estan permesos tots els girs i els vianants i els vehicles haurien d'esperar massa estona per fer la maniobra desitjada.

La regidora de Seguretat Ciutadana i Via Pública, Olga Valenzuela, ha manifestat que "després d'aquests mesos valorem molt positivament el resultat que està donant la instal·lació d'aquesta rotonda provisional, perquè així ens ho han fet saber tant els veïns i veïnes de la zona com els usuaris, ja que ha millorat de forma considerable la mobilitat d'aquest espai" i ha afegit que "a la rotonda definitiva estem valorant posar una reproducció de l'Estela Ibèrica, un element que no impedirà la visibilitat dels vehicles i que donarà la benvinguda al barri de Mas Costa".