Vés al contingut (premeu Retorn)

L'Ajuntament rebrà demà els infants sahrauís que passen l'estiu a Santa Perpètua

per Comunicació darrera modificació 10/07/2018 17:00

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, rebrà demà dimecres 11 de juliol oficialment els infants sahrauís dels campaments de refugiats que passen l'estiu amb famílies perpetuenques a través de les colònies 'Vacances en pau' organitzades per l'ONGD Santa Perpètua Solidària. L'activitat compta amb la subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

L'acte es durà a terme a les 19 hores i hi assistiran els tres infants amb les seves famílies acollidores, membres de la Corporació Local i de l'entitat solidària. Tots tres havien vingut l'any passat i aquest any repeteixen experiència. Per als infants, les colònies d'estiu són un premi. La vida als campaments de refugiats és molt dura. Aquests infants viuen en una zona pedregosa on no hi ha de res i on va quedar desplaçat el poble sahrauí des de 1975.

La crisi econòmica ha afectat greument als campaments que depenen totalment de les aportacions internacionals per garantir les necessitats bàsiques. Aquestes colònies serveixen els infants per fugir momentàniament d'una realitat marcada per temperatures de 50ºC, sense gaire aixopluc i sense els mínims d'una alimentació equilibrada.