Vés al contingut (premeu Retorn)

La Xarxa de Centres Cívics aposta aquesta temporada per un món més just i equilibrat

per Ana Ruiz darrera modificació 07/09/2017 12:39

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Santa Perpètua obre el 6 de setembre les inscripcions per a les activitats de la nova temporada de la Xarxa de Centres Cívics Municipals que s’iniciaran el 2 d’octubre i es perllongaran fins al 29 de juny. El fil conductor de la nova programació és la igualtat. La Regidora de relacions Ciutadanes, Sandra Gómez, afirma que “quan pronunciem la paraula igualtat, tothom pensa en la igualtat entre dones i homes. Però aquesta paraula diu moltes coses més” i afegeix que “des de la Xarxa de Centres Cívics apostem per un món més just i equilibrat”. La regidora manifesta que “les activitats que es fan als centres cívics, busquen l’equilibri entre totes les persones que hi participen, siguin de la religió que siguin, tinguin el color de pell que tinguin, del gènere que siguin, siguin alts, baixos, prims o grassos...”

El departament recorda que, si es va fer la preinscripció al juny, s’ha de passar a realitzar la confirmació del 6 al 14 de setembre i que la gestió es pot fer al centre cívic que vagi millor, es faci on es faci l’activitat. La programació preveu activitats per a totes les edats i estan agrupades en vuit àmbits, segons la tipologia: per als més petits de la casa, per gaudir en família, per aprendre i compartir, per a l’artista que portes dins, per ballar i sentir, per cuidar el cos i la ment, per cuinar i tastar, i per sortir i descobrir. Entre les sortides figuren una visita guiada a la Sagrada Família (novembre), al teatre (febrer) i a Castelló d’Empúries (maig). També es programaran sortides familiars per conèixer paratges d’interès els mesos d’octubre, gener i abril; i al març, una sortida gastronòmica.

La Regidoria ha editat un llibret que recull totes les activitats que es programen des de la Xarxa de Centres Cívics i per part de les entitats. La publicació s'ha distribuït a totes les bústies i estarà disponible també als equipaments.  A més, es pot descarregar aquest web. 

La programació 2017-2018 es presentarà en un acte que tindrà lloc el divendres 15 de setembre al parc dels Països Catalans a partir de les 18.30 hores. S’ha anunciat que hi haurà espectacle d’Improshow, ball de salsa i altres activitats.