La reedició de Petita història de Santa Perpètua ha estat la publicació municipal més venuda a Sant Jordi

Dilluns, 24 d'abril de 2017 a les 00:00

La publicació Petita Història de Santa Perpètua amb la nova il·lustració de Pilarin Bayés va ser el llibre més venut a l'estand de l'Ajuntament de Santa Perpètua. El regidor de cultura, Marçal Solà va explicar que la publicació s'ha reeditat amb un nou dibuix del parc Central i va afirmar que "ha estat un èxit, la gent l'ha tornat a comprar" i va afegir que "és una eina per conèixer el poble d'una manera senzilla i divertida". El segon lloc de vendes, el va ocupar Ressò perpetuenc . La Joventut Catòlica i el Setmanari Ressò Perpetuenc a Santa Perpètua de Mogoda entre 1930 i 1935, obra d' Ernest Vilàs que es va presentar durant la Nit de la Cultura i en tercer lloc es va situar la publicació municipal Temps enrere, portes endins.

Solà va destacar que ha estat una de les edicions de Sant Jordi amb més afluència de públic. En aquest sentit va manifestar que "la por que teníem és que al ser diumenge no sabíem com funcionaria però ha passat moltíssima gent tant al matí com a la tarda". L'edil va mostrar la seva satisfacció pel volum de ciutadans que van participar a la Diada de Sant Jordi i pel funcionament de les activitats infantils i dels Biblioaventurers.

Més d'una trentena de parades de comerços, entitats i partits polítics van participar en aquesta edició que va obrir les seves portes a les 11 del matí i va tancar a les 8 del vespre. Carlin i Papereria Rambla van confirmar que Patria , de Fernando Arramburu va ser una de les obres mes venudes a Santa Perpètua. També van destacar Cristina, de la perpetuenca Laura Molina, La magia del orden , de Marie Kondo i Los herederos de la Tierra d' Ildefonso Falcones. En llengua catalana, els més venuts van ser Quan arriba la penombra de Jaume Cabré; Els vells amics de Sílvia Soler i Rosa de cendra de Pilar Rahola.

Darrera actualització: 17.02.2021 | 18:48