Vés al contingut (premeu Retorn)

Més de 3.000 persones visiten la Central de Reis en dos dies

per Ana Ruiz darrera modificació 04/01/2018 10:12

Avui dijous 4 de gener és el tercer i darrer dia de la Central de Reis que organitza la Regidoria de Cultura. Ahir l'activitat va rebre la visita de 1.800 persones. Aquesta tercera edició està registrant una quantitat de públic molt important, en dos dies ja hi han passat 3.100 persones.

L'activitat estarà oberta avui de les 18.30 a les 21.30 hores, aproximadament ja que en els dos dies anteriors s'han hagut de fer passis extres i acabar més tard per donar resposta a tot el públic. Destacar que ahir la cua es va haver de tallar a les 18.20 hores i encara hi això es van fer dinou passis més.

Les entrades per l'últim dia s'han esgotat en poca estona tal i com va passar ahir. Des de les 7.30 hores hi havia persones fent cua a la Granja Soldevila. Les persones que no tinguin Tiquet Xpress podran visitar la Central igualment utilitzant la cua habitual.

La Regidoria de Cultura ha explicat que avui s'instal·larà a la Central la bústia reial per tal que tots els infants que no puguin accedir al recinte puguin fer entrega de la carta als Reis Mags. Alhora també tindran l'oportunitat de donar la carta a la carrossa de la Central de Reis durant la Cavalcada que tindrà lloc demà

La Central de Reis compta amb la col·laboració d’Onducart que ha fet la donació de les caixes d’emmagatzematge i de membres del Grup de Teatre Tàndem i de l’Escola Municipal de Música i Dansa que donen suport com a voluntaris. 

Igualtat organitza la Cruïlla màgica

La Regidoria d’Igualtat, organitza coincidint amb la Central de Reis, l’activitat Cruïlla màgica. Es tracta d’un seguit d’activitats i tallers que treballen la coeducació i les relacions igualitàries, segons ha explicat el departament. Una biblioteca plena de llibres amb un especialista que dinamitzarà les històries que s’hi poden trobar; una “casa dels somnis” plena de joguines que representen les tasques de la llar i un taller per dissenyar i guarnir el sobre on s’introduirà la carta de Reis, són algunes de les activitats. A més, hi haurà un taller de maquillatge i una zona per als infants de 2 a 4 anys amb blocs de construcció, balancins, petites cabanes i altres joguines per gaudir acompanyats de familiars adults.