Vés al contingut (premeu Retorn)

Ja es pot demanar cita per a la Mostra d'Ensenyament 2.0

per Ana Ruiz darrera modificació 28/03/2017 09:04

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Perpètua posarà en marxa el 3 d’abril la Mostra d’Ensenyament 2.0 al Punt d’informació Juvenil, Punt Jove. Aquesta edició, el concepte de Mostra d’Ensenyament canvia ja que s’ha dissenyat a través d’assessories personalitzades a porta tancada i amb cita prèvia. 

L’objectiu és acompanyar les persones en el seu procés de tria de formació per això s’oferirà informació i orientació acadèmica de tot el ventall de possibilitats d’estudis un cop acabada l’ESO, el Batxillerat o la Formació professional. El regidor de Joventut, Marçal Solà, aposta per “una assessoria personalitzada que és molt efectiva sobretot per a aquelles persones que no tenen clar cap a on enfocar els estudis”. Solà ha explicat que és una Mostra d’Ensenyament 2.0 perquè es pot localitzar molta informació a internet però que es fa necessari endreçar-la per treure’n conclusions. Des del Punt Jove s’oferirà informació dels centres educatius del municipi i de les rodalies i també es donarà suport al professorat tutor perquè puguin traspassar informació correcte al seu alumnat. Com cada any també s’oferiran xerrades informatives a grups dels centres de secundària que es programaran en horari lectiu matinal. També  per a famílies s’han convocat dues xerrades als instituts.

Mentre duri la Mostra d’Ensenyament, les consultes també es podran fer a través dels ordinadors del Punt Jove. L’horari serà del 3 al 28 d’abril els dilluns, dimecres i dijous de 17 a 20 hores i dimarts de 10 a 13 hores. La cita prèvia es pot demanar al 93 560 51 78, puntjove@staperpetua.cat a amb missatge privat al Facebook Punt Jove Promotora