Vés al contingut (premeu Retorn)

Es lliuren els premis de la 26ena edició del Concurs de Dibuix de CASSA

per Ana Ruiz darrera modificació 17/03/2017 12:12

L'alumna de l'Escola Santa Perpètua Carlota Martínez ha guanyat el 30è Concurs de Dibuix de la Companyia d'Aigües de Sabadell (CASSA), en la seva 26a edició a la nostra localitat. La guanyadora s'ha endut una bicicleta, mentre que la seva escola ha rebut un val de 150 euros per a material escolar. Al certamen, han participat 222 alumnes de cinquè de Primària de l'Escola Santa Perpètua, de sisè de l'Escola La Florida i de primer d'ESO de l'Institut Rovira-Forns.

El segon premi ha estat per a Irene Tafalla, de l'Institut Rovira-Forns, que ha obtingut un patinet. El jurat també ha decidit atorgar tres accèssits, dotats amb uns altaveus bluetooth, que han recaigut en Àlex Hazza i Eva Sánchez, ambdós de l'Escola Santa Perpètua, i Elena Tovar de l'Escola La Florida. L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el gerent de Concessions de CASSA, Josep Maria Manyosa, van lliurar dijous 16 de març els premis, en un acte que va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

L'alcaldessa de Santa Perpètua va agrair la tasca educativa de CASSA i va recordar que el municipi forma part d'aquestes activitats des de fa 26 anys. Isabel Garcia va indicar que cal conscienciar a tothom de la importància de fer un bon ús de l'aigua i tot el que té a veure amb el Medi Ambient.

Per la seva part, el gerent de Concessions de CASSA, Josep Maria Manyosa, explica que "l'important d'aquest concurs és conscienciar als infants i adolescents perquè pugin amb la cultura de que l'aigua és un bé escàs i necessari, que no es pot malbaratar" i valora molt positivament les dades de participació al certamen.