Vés al contingut (premeu Retorn)

El Tercer Fòrum Educatiu Local repassarà l'estat del PEC i proposarà nous projectes

per Comunicació darrera modificació 15/03/2019 13:22

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda celebra aquest dissabte 16 de març el Tercer Fòrum Educatiu Local. La trobada tindrà lloc de 9.30 a 13.30 hores al Centre Cívic El Vapor.

La sessió s’iniciarà amb la benvinguda de l’alcaldessa, Isabel Garcia, una breu història del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i l’estat actual del projecte. Representants de l'Escola Tabor, de l'INS Estela Ibèrica i dels Serveis Educatius del Centre de Recursos Pedagògics explicaran la seva implicació en els projectes del PEC, segons ha detallat la Regidoria d'Educació que ha explicat que també es realitzaran laboratoris de creació educativa que permetran a les persones participants valorar quines són les línies estratègiques que volen prioritzar durant el curs següent, dissenyar els projectes a través dels quals els treballaran les línies i conformar els grups de treball que els duran a terme. El regidor d’Educació, Antonio Egea, tancarà el Fòrum i ha recordat que “totes les persones amb inquietud per transformar Santa Perpètua en ciutat educadora són importants: professorat, AMPA, entitats de tota mena, adults, joves i infants”.

El PEC és una eina que ha de permetre al conjunt de la ciutadania i a l’administració participar en la definició de les polítiques educatives locals, contribuint a la construcció d’un model de ciutat on l’educació és clau. El grup impulsor del PEC ha treballat en les línies de potenciar la motivació per aprendre; fer que l’espai públic i la mobilitat estiguin pensades per a l’educació i ús d’infants; treballar l’educació en valors, i fomentar el retorn a l’educació dels que van abandonar l’ESO.

Programa del Tercer Fòrum Educatiu Local (pdf)